Casteleijn, de professionele bakker met meerwaarde!

Over Casteleijn Stroopwafels

Casteleijn Stroopwafels is een familiebedrijf. Passie voor het bakkersvak en professioneel ondernemerschap met oog voor de wereld om ons heen komen bij ons samen. Als moderne industriële bakkerij maken wij hoogwaardige kwaliteitsproducten en zijn we specialist in (biologische) stroopwafels en stroopkoeken. Wij investeren in langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Versbeleving en klantspecifieke oplossingen staan bij ons centraal!

Missie

Casteleijn Stroopwafels is een familiebedrijf. Passie voor het bakkersvak en professioneel ondernemerschap met oog voor de wereld om ons heen komen bij ons samen.

Als moderne industriële bakkerij maken wij hoogwaardige kwaliteitsproducten en zijn we specialist in (biologische) stroopwafels en stroopkoeken. Wij investeren in langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Versbeleving en klantspecifieke oplossingen staan bij ons centraal!

Visie

Wij zijn een modern bakkersbedrijf met liefde voor het vak, en zorgen ervoor dat iedereen, op elk moment van de dag, kan genieten van met zorg bereide bakkerijproducten.

Hiervoor worden continu nieuwe ideeën uitgewerkt, in samenspraak met onze klanten over de hele wereld.

Past uw visie bij de onze, dan gaan we graag in gesprek.

En we produceren uitsluitend op order, dus altijd vers voor u bereid!

Export

U vindt onze producten overal. Een groot deel van onze omzet wordt geëxporteerd.

Wat ons betreft mag de hele wereld genieten van onze heerlijke producten!

Inmiddels komt u de traditionele Hollandse producten van Casteleijn Stroopwafels in ruim 50 landen tegen. We hebben er dus nog genoeg te veroveren. U vindt ons niet alleen in West-Europa, maar zelfs in Canada of Zuid Afrika waardeert men de Hollandse lekkernij.

U vindt onze producten in meer dan 50 landen!

Benieuwd naar onze ambachtelijke Hollandse lekkernij? Of wilt u meer informatie over Casteleijn Stroopwafels? Neem dan contact met ons op.